Het maakt niet uit welke taal je spreekt of waar je vandaan komt. De elektronische dansmuziek (EDM) is de taal van iedereen. Het brengt ons al meer dan drie decenia vreugde, liefde en geluk. Naast dat het ons met elkaar verbindt laat het ons ook allerlei emoties doorvoelen. Denk bijvoorbeeld aan die ene track op een festival die jou herinnert aan een mooi moment in het leven. Of die ene track die jou helpt om een minder leuke gebeurtenis te verwerken. Elke track heeft voor ons allemaal een eigen verhaal. En daarom is het wat ons betreft dat de erfenis van elektronische dansmuziek behouden blijft. Middels EDM funding willen wij er samen voor zorgen dat we verhalen kunnen blijven vertellen die andere niet kunnen. Doe jij ook mee?

Economisch belang

De elektronische dansmuziek heeft een groot economisch belang in onze samenleving. Naast artiesten zijn er wereldwijd in deze sector een groot aantal mensen werkzaam. Hiervan zit op dit moment het grootste gedeelte thuis vanwege corona. Hierdoor kunnen artiesten alleen online hun muziek promoten. En dat is toch een heel andere beleving dan het luisteren naar muziek op een festival of live evenement. Ook bieden dit soort evenementen kansen voor nieuw talent. En juist die kansen zorgen ervoor dat de erfenis van de elektronische dansmuziek behouden blijft. Op die manier kan deze muziek de mensen ook in de toekomst met elkaar blijven verbinden.

Maatschappelijk belang

Naast een economisch belanf heeft de elektronische dansmuziek ook een groot maatschappelijk belang. Vele psychologische onderzoeken hebben aangetoond dat het bezoeken van festivals en het luisteren naar live muziek een positief effect heeft op ons gevoel. Veelal liedt dit tot een gevoel van geluk, blijdschap en vrijheid. En dat zorgt ervoor dat we het beste in onszelf en anderen naar boven halen. Als dat geen reden is om mee te doen aan onze EDM funding?

Voordelen EDM funding

In de eerste plaats hopen wij dat je meedoet aan onze EDM funding om er samen voor te zorgen dat deze voor de toekomst behouden blijft. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat mensen in deze branche hun baan kunnen behouden. Ook kunnen we middels EDM funding ervoor zorgen dat ook nieuw talent het podium behoudt om nieuwe muziek ten gehore te brengen. Dat zijn dan ook de eerste redenen voor ons geweest om de EDM funding te introduceren.

In de toekomst zullen wij onze fans belonen met een fors aantal voordelen. Waar je dan aan kunt denken? Denk bijvoorbeeld aan voorrang op de verkoop van tickets. Maar ook korting op merchandise en VIP pakketten. Het belangrijkste is wat ons betreft dat je met een kleine investering ook in de toekomst kunt blijven genieten van de elektronische dansmuziek. Op die manier blijven de met elkaar dezelfde taal spreken en verbonden met elkaar.

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze EDM funding en de voordelen van onze DanceCoin? Of wil je graag op de hoogte blijven over nieuwe ontwikkelingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of meld je aan op www.dancecoin.nl/earlybirds zodat wij je persoonlijk op de hoogte kunnen houden. Op een andere manier op de hoogte blijven? Volg ons dan op één van onze social media kanalen.