Muziek is de taal van iedereen. Het zorgt ervoor dat we ons goed voelen. Het luisteren naar elektonische dansmuziek geeft ons al drie decennia het ultieme gevoel van geluk, blijdschap en vrijheid. Ook kan het ons helpen bij het verwerken van vervelende gebeurtenissen in het leven. Uit diverse onderzoeken blijkt zelfs dat muziek pijn bij zowel acute als chronische klachten vermindert. Daarnaast helpt muziek ook om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden. Om dat ook in de toekomst te ervaren hebben wij de ultieme dance crypto token bedacht en hopen wij deze binnenkort te lanceren. Samen bouwen aan een toekomst gevuld met festivals en live evenementen? Wij zijn er klaar voor!

Waarom EDM DanceCoin?

Door de corona crisis is het al een tijd lang niet mogelijk om festivals en live evenementen te organiseren. In deze branche zijn vele mensen werkzaam en hen wacht nog altijd een onzekere toekomst. De Global Music Fund Foundation is een crypto-crowdfund die is opgericht om dance-evenementen financieel te ondersteunen en nieuwe producties en talent te stimuleren. Juist festivals en live evenementen bieden voor nieuw talent een mooi podium om zichzelf te promoten. En daarom is het wat ons betreft heel belangrijk om er samen voor te zorgen dat de elektronische dansmuziek behouden blijft.

Naast het steunen van bestaanden artiesten en nieuw talent willen wij er ook zijn voor de mensen die werkzaam zijn in deze branche. Zonder hen is het organiseren van festivals en live evenementen in de toekomst niet mogelijk. Samen hopen wij ervoor te zorgen dat al deze mensen ook in de toekomst een baan hebben. Dat kan alleen wanneer we samen éen front vormen. Alleen op die manier kunnen we ervoor samen voor zorgen dat de erfenis van elektronische dansmuziek behouden blijft. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat muziek ons ook in de toekomst met elkaar blijft verbinden en emoties laat doorvoelen.

Dance crypto token kopen?

Wil jij ons helpen om de elektronische dansmuziek te behouden? Dan willen wij aan je vragen om te investeren in de ultieme dance crypto token voor ons allemaal. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om de dance crypto token te kopen. Het GMF Management onderhandelt op dit moment met een brede selectie van Crypto Exchanges voor het noteren van de EDM DanceCoin. In afwachting daarvan is het wel al mogelijk om je bij ons aan te sluiten. Wanneer het moment daar is zullen wij je direct informeren en kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst vol liefde, geluk en blijdschap.

Meer informatie hierover vind je op deze pagina van onze website.